DU JEG
v. Anne Dyhr
28. marts – 25. april 2020

DU JEG er et flag om fred, broderi og kærlighed. 
DU JEG er til emigranter og flygtning i Moria-lejren på Lesbos, de hjemløs og udstødte på Klostertorv, til de udstødtes børn, til alle der går og bor i Fynsgade også til de sky og alt for unge reklamebude med anden etnisk herkomst end dansk der traver kvarteret tyndt med halvvåde glitrende tilbudsaviser, når de burde være i skole eller uddannelse, til de Corona-syge, til de ensomme, til dem der har været på skiferie i Syditalien og til dem der ikke tror på noget. 
DU JEG er et du og et jeg, et os. 
DU JEG handler også om at tro på, at vi kan forandre, at vores hænder/håndværk/nærvær/ vores tråd og nål/ vores kroppe kan forandre og berøre.
DU JEG er et flygtigt flag, det vil være på gaden indtil videre, indtil det måske bliver taget af en forbipasserende eller revet i laser af vinden.

Støttet af Kulturudviklingspuljen Aarhus.